Att beställa

 

För att beställa en tavla, kontakta mig för att diskutera upplägg, storlek, teknik etc. Jag målar utifrån foton, idéer eller andra förlagor. Jag hjälper er att forma ert motiv och kan exempelvis sammanfoga personer från olika foton med en passande bakgrund.

 

Viktiga saker att tänka på när du vill beställa är hur stort du vill ha ditt konstverk och i vilken teknik du vill ha det (svart/vitt eller färg). Porträtt på människor och vissa djur blir väldigt effektfulla i kol (svart/vitt), medan landskapsmotiv och färgglada djur passar bättre i färg (olja, acryl eller akvarell), Är du osäker på vilken teknik som passar just din bild så fråga mig gärna!

 

Jag sänder gärna foton på konstverket under arbetets gång och ni vill se hur det växer fram och vara med att påverka resultatet.

 

Prislista för svart/vita porträtt:

Storlek (cm)
1 person

2 personer

3 personer
Liten (30x40) 1000 1300 1600
Mellan (40x60) 1500 1800 2200
Stor (60x80) 2000 2400 3000

 

Priset för en tavla varierar med storlek, motiv och med vilken teknik ni vill ha den gjord. För svart/vita porträtt har jag standardpriser efter storlek och antal personer, se ovan. Vid beställning av olja ligger priserna något högre då materialkostnaderna är högra och det är mer tidskrävande. Jag ger ett pris för varje tavla beroende på detaljer och svårighetsgrad. Skicka ditt foto och dina tankar runt detta så återkommer jag gärna med ett prisförslag.

 

För er trygghet tar jag inget betalt om ni inte är nöjda med tavlan.

 

Om ni vill ha er tavla hemskickad skickar jag den i en papprulle som ett rekommenderat brev. Beställer du konst inom Sverige bjuder jag på frakten!